Nieuws

Bedrijfsnieuws van onze leden en A12 Business Club

BNP Parisbas Foris Bank - Partner van A12 Business Club
UITNODIGING DOOR GRANT THORNTON   - A12 Business Club

UITNODIGING DOOR GRANT THORNTON

Environmental, social & governance’ (ESG)

do 6 april 2023 - Door: Redactie - 82 keer gelezen

Dat zijn de drie centrale thema’s waarin bedrijven steeds meer investeren om duurzamer te werken en te leven. Met de nieuwe Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) krijgen zij een extra duwtje in de rug om in actie te schieten. Hoewel deze richtlijn op korte termijn geldt voor grote ondernemingen, zullen ook kmo’s ESG in hun organisatie moeten integreren op basis van de eigen overtuiging, onder invloed van de belangrijkste stakeholders of volgens het principe van best practice.

Of u nu reeds initiatieven hebt genomen of de eerste stappen wilt zetten, het blijft een uitdaging om te beslissen hoe u duurzaamheid onderdeel kunt maken van de bedrijfsstrategie. 

Op 25 april 2023 in de namiddag neemt Grant Thornton u mee in haar ‘ESG journey’, met interactieve workshops, boeiende paneldiscussies, gemodereerd door Francesca Vanthielen, en een inspirerende keynote van Stefaan Vandist. De namiddag wordt afgesloten met een walking dinner waarin u uitgebreid de kans krijgt om bij te praten over het thema en contacten te leggen.

Deelname aan dit evenement is gratis. Meer info vindt u via deze link https://www.grantthornton.be/evenementen/future-proof-preparing-for-a-sustainable-tomorrow/

NIEUWSBRIEF AANVRAGEN

Vul uw e-mailadres in en wij houden u op de hoogte