BNP Parisbas Foris Bank - Partner van A12 Business Club

Jan Bergmans wordt voorzitter

wo 15 mei 2024 - Door: Redactie - 761 keer gelezen

Het bestuur van de A12 Business Club heeft haar leiding herschikt. Advocaat Jan Bergmans neemt de voorzittersfakkel over van Daniël Breugelmans.

De A12 Business Club werd in 1996 opgericht door de advocaten Ward Van Loo en Jan Bergmans en journalist Freddy Michiels. Zij vonden in de persoon van Daniël Breugelmans, toen directeur bij ASLK, een geschikte partner om deze netwerkclub te leiden. 

Daniël Breugelmans werd op 14 juni 2006 met algemeenheid van stemmen verkozen tot voorzitter van de club. Hij oefende deze functie met veel wijsheid uit en zorgde er mee voor dat voor de vereniging deuren opengingen die anders gesloten zouden blijven. Om gezondheidsredenen vroeg hij op 31 december 2023 om de voorzittersfakkel te mogen doorgeven. Medeoprichter Jan Bergmans aanvaardde het voorzitterschap.

Freddy Michiels blijft de organisator van de activiteiten van de club. Hij wordt hierin bijgestaan door penningmeester Johan Dillen. 

Daniël Breugelmans kreeg als afscheid een oorkonde en een kistje met zijn favoriete wijnen. Op de foto: Jan Bergmans (links) die het afscheidsgeschenk overhandigt aan Daniël Breugelmans

 

Jan Bergmans wordt voorzitter - A12 Business Club

Sluit je nu aan bij de

A12 Business Club

Onze partner