BNP Parisbas Foris Bank - Partner van A12 Business Club

Poetsland introduceert de robot, die schoonmaakt zonder morren...

De Poetsland robot reinigt efficiënt op elk tijdstip van de dag....en nacht.
ma 22 april 2024 - Door: Claude Vindevogel - 1742 keer gelezen


De vergrijzing van de beroepsbevolking is ernstig en er is een tekort aan arbeidskrachten.
De inhoud van schoonmaakwerkzaamheden is repetitief en saai. De arbeidskosten van de schoonmaakindustrie zijn hoog en de efficiëntie van traditionele schoonmaak is laag. De markt heeft een dringende vraag naar de implementatie van robottechnologie in de commerciële sector.

In 2024-2030 zal de vraag naar commerciële schoonmaakrobots in openbare ruimten nog groter worden en zullen commerciële schoonmaakrobots in veel toepassingsscenario's zoals luchthavens, ziekenhuizen en supermarkten versneld worden ingezet. 

De robots van Poetsland beschikken over navigatie en positionering door middel van vision en laserfusie, gecombineerd met multi-sensing. AI-algoritmen, zorgen voor autonome vermijding van obstakels.

De robot is flexibel en biedt een hoog rendement, watertank met grote capaciteit, reiniging en desinfectie tegelijk, gecombineerd met een lange levensduur van de batterij.

De automatische bediening, onbemande rijtechnologie en intelligente identificatietechnologie, geeft het schoonmaakproces een nieuwe vorm en verbetert de menselijke efficiëntie;

“De robot is licht en compact, maar het is uitgerust met een 70L watertank met grote capaciteit en dankzij de automatische reiniging volgens het ingestelde parcours, kan de snelheid 1,2 m/s bereiken en bedraagt de reinigingsefficiëntie circa 2040 m² /h, wat zeer hoog is,” verduidelijkt Claude Vindevogel van Poetsland. 

“De beste ervaring is deze van een vrijblijvende demo. De klant ervaart meteen alle voordelen en dankzij de flexibel lease formules, wordt het snel duidelijk, dat dergelijke investering alleen maar voordelen oplevert voor elk bedrijf, dat efficiëntie en winstgevendheid willen combineren, met een zorgeloze schoonmaak.”

Poetsland introduceert de robot, die schoonmaakt zonder morren... - A12 Business Club

Sluit je nu aan bij de

A12 Business Club

Onze partner