Nieuws

Bedrijfsnieuws van onze leden en A12 Business Club

BNP Parisbas Foris Bank - Partner van A12 Business Club
Feest bij Halito! - A12 Business Club

Feest bij Halito!

wo 19 oktober 2022 - Door: Redactie - 470 keer gelezen

Bij Halito! staan privacy, security en informatiebeveiliging bovenaan de prioriteitenlijst. Al jaren. We voldoen nu aan dé internationale norm voor informatiebeveiliging en daarvoor hebben we erkenning gekregen met een ISO 27001 certificaat!

Meer dan 2 jaar hebben we hier naartoe gewerkt en we mogen gerust stellen dat dit een van de belangrijkste mijlpalen ooit voor Halito! is. Als bescheiden kmo/mkb bewijzen we hiermee dat we de lat voor onszelf bijzonder hoog leggen als het gaat over informatiebeveiliging. We behoren hiermee tot de top 100 van Belgische bedrijven in de IT-sector die ISO 27001 effectief gehaald heeft.

Hoewel 100% beveiliging niet bestaat, is het voor jou ongetwijfeld een enorme geruststelling dat we alles netjes op een rijtje hebben. Risico\'s dalen en daar krijgen we nu al heel enthousiaste reacties over. Ik ben mijn toffe en bekwame collega’s eens te meer dankbaar voor dit resultaat.

Op de foto: Bart Van Zele, managing director van Halito! en Raf Van Den Plas, process manager van Halito! tonen trots het ISO 27001 certificaat

Meer info: www.halito.com 

 

 

 

 

NIEUWSBRIEF AANVRAGEN

Vul uw e-mailadres in en wij houden u op de hoogte