Nieuws

Bedrijfsnieuws van onze leden en A12 Business Club

BNP Parisbas Foris Bank - Partner van A12 Business Club
Gazet van Antwerpen - Partner van A12 Business Club
Commercieel directeur Beerschot verlaat de club - A12 Business Club

Let op: dit nieuwsartikel is nog niet goedgekeurd en is nog niet online te zien...

Commercieel directeur Beerschot verlaat de club

di 8 september 2020 - Door: Redactie

Beerschot neemt eind deze maand afscheid van ons lid en commercieel directeur Günther Peeters. De 50-jarige Peeters wordt algemeen directeur bij de Nederlandse tweedeklasser FC Eindhoven. Peeters was iets langer dan twee jaar in dienst op het Kiel. Günther Peeters wordt vanaf 1 oktober algemeen directeur van FC Eindhoven en zal Beerschot dus verlaten. In september 2018 kwam hij over van Westerlo, voordien was hij ook al actief bij PSV. “Beerschot verlaten is moeilijk. Deze club heeft me veel geleerd en gegeven. Maar er wacht me een mooie uitdaging die ik absoluut wil aangaan”, zegt Peeters op de website van de club. Naast zijn ervaringen in de voetbalwereld heeft Peeters ook zijn strepen verdiend in de retail-, media- en marketingsector.

“Voetbal is mijn leven en passie. Bij voetbalclubs in Nederland en België heb ik deze passie mogen beleven”, laat Peeters optekenen op de website van zijn nieuwe club FC Eindhoven. “Ik heb altijd de ambitie gehad om algemeen directeur te worden bij een Nederlandse voetbalclub.”

Beerschot bekijkt de komende dagen hoe het Peeters kan vervangen. De club wil zijn commerciële werking namelijk verder uitbouwen en zeker niet afbouwen.

NIEUWSBRIEF AANVRAGEN

Vul uw e-mailadres in en wij houden u op de hoogte